Dl-Dv 08.30 - 15.00 93 888 00 50

Lluçanès amb parella

El Lluçanès és un indret idoni per acostar-se amb la teva parella i passar un magnífic cap de setmana amb bona companyia. Indrets meravellosos, gastronomia única i activitats que et faran gaudir d’una gran experiència!

Dissabte

Ruta amb Burricleta

A escollir ruta i intensitat

La “burricleta” és una empresa de lloguer de bicicletes elèctriques per poder realitzar rutes tranquil·les i relaxades al Lluçanès, gaudint d’una activitat divertida, natural i cultural.

Més informació

Dinar a La Primitiva

Lluçà

Us proposem un bon dinar a un dels restaurants amb més encant del Lluçanès.

Més informació

Visita al Monestir de Lluçà

Lluçà

El Monestir de Lluçà, antiga canònica agustiniana, constitueix un petit gran conjunt patrimonial medieval de primer ordre dins el romànic català.

Més informació

Passeig pel nucli antic de Sant Boi

Sant Boi de Lluçanès

Sant Boi de Lluçanès és un bonic poble situat al nord-oest del Lluçanès, vertebrat per antics carrerons dels segles XVII i XVIII que conserven portals amb llindes datades d’aquests segles i petites places que s’adapten a la pendent del terreny.

Més informació

Visita al Roure de la Senyora

Sant Boi de Lluçanès

El majestuós i centenari Roure de la Senyora és l’únic arbre monumental catalogat que tenim al Lluçanès.

Més informació

Berenar a Cal Pujals

Sant Boi de Lluçanès

Al Forn Cal Pujals encara fan les coses com es feien antigament, sense pressa en un món que no para de canviar, sent sostenible amb l’entorn i les persones, intentant fent un pa com el d’abans, en un forn de llenya com el d’abans.

Més informació

Posta de sol als Munts

Sant Agustí de Lluçanès

És el mirador per excel·lència del Lluçanès amb una panoràmica de 360º en gran alçada des d’on on es pot observar, només com a tall d’exemple, gran part del Lluçanès, part del Montseny, el Ripollès, els Pirineus orientals, el Pedraforca i Montserrat..Per gaudir d’una posta de sol memorable.

Més informació

Sopar a Ca La Mercè

Sant Boi de Lluçanès

Un gran sopar amb unes postres d’escàndol.

Més informació

Allotjament a La Primitiva

Lluçà

Petita fonda amb encant situada just davant del Monestir de Lluçà. Envoltada de camps de conreu, bonics paisatges, història i un patrimoni medieval i romànic molt interessant, és un indret ideal on es respira tranquil·litat.

Més informació

 
 

Diumenge

Caminada Voltants d'Oristà

Oristà

La ruta pels voltants del poble d’Oristà permet fer una passejada seguint el curs de la riera Gavarresa, on es pot veure la Resclosa, travessar la riera a través de passeres de roca, i arribar fins al costat de la masia La Quintana.

Més informació

Dinar a Cal Trumfo

La Torre d'Oristà

Un lloc ideal per tastar els millors productes del Lluçanès.

Cerqueu on menjar

Pont medieval de Sant Martí d'Albars

Sant Martí d'Albars

El pont era el pas de la Gavarresa en el camí antic per anar de Sant Martí d’Albars a Perafita. Antic camí ral que procedia de Vic i camí de la cendra, per on transportaven la cendra de les carboneres que es feien al municipi a les adoberies de Vic. Un indret tranquil per passar una bonica estona.

Més informació