Dl-Dv 08.30 - 15.00 93 888 00 50

Plat Làctium 2025

 

.

Vinculat a la Fira Làctium de Vic, del 18 d’abril al 4 de maig, diversos restaurants del Lluçanès i Osona, i el col·lectiu Osona Cuina ofereixen una proposta gastronòmica #platlactium on 12 restaurants introdueixen els formatges en plats dolços i salats. Algunes de les propostes ja formen part de la carta habitual dels restaurants mentre que d’altres s’han creat expressament per a l’ocasió.

.

Els productors participants a la campanya #platlactium i els restaurants que cuinen els seus formatges són els següents:

Formatges Lluçà

Cafè del Mig. Coca torrada, sobrassada, mel i formatge de cabra Prior de Formatges de Lluçà.

Formatges Betara

Fonda Sala. Carpaccio de llom de cérvol fumat, formatge Farcell de Búfala de Betara i amanida d’escarola, favetes i pinyons.

Formatges Reixagó

Cal Trumfo. Amanida Cèsar amb formatge Reixagó de Formatges Reixagó

Ca la Cinta: Hamburguesa de cérvol amb formatge Sant Ignasi de Formatges Reixagó

Formatgeria Molí de la Llavina

Mas Monells. Galta de porc a baixa temperatura farcida amb formatge Blau d’Osona del Molí de la Llavina, salsa de ratafia i nous

Formatgeria Mas Rovira

Insòlit. Gyozas d’ànec i poma, praliné de nous i salsa de formatge Garrotxa de Mas Rovira.

Formatges Riudavets

Restaurant Via. Vel de fruits vermells amb formatge Jove de Cabra de Riudavets i essència balsàmica

El Bart. Galta de vedella estofada amb formatge Jove de Cabra de Riudavets i rúcula

Formatges Bauma

La Competència. Milfulls de tàrtar de salmó amb crema àcida de Borredà de La Bauma i raifort.

Formatgeria d’Espinelves

Devici. Bikini de Mas Corcó Pagesos Forners amb lletons de vedell mamet i el Miner d’Espinelves de Formatge d’Espinelves

Formatgeria Mas el Garet

Bareku. Bikini de carnitas i alvocat amb formatge El Traginer de Mas el Garet

Granja Comas

Can Fortuny. Núvol de mató de Vaca de Granja Comas i ametlla amb mel

.


.

 

.