.
Els productors participants a la campanya #platlactium i els restaurants que cuinen els seus formatges són els següents:
Cafè del Mig. Coca torrada, sobrassada, mel i formatge de cabra Prior de Formatges de Lluçà.
Fonda Sala. Carpaccio de llom de cérvol fumat, formatge Farcell de Búfala de Betara i amanida d’escarola, favetes i pinyons.
Cal Trumfo. Amanida Cèsar amb formatge Reixagó de Formatges Reixagó
Ca la Cinta: Hamburguesa de cérvol amb formatge Sant Ignasi de Formatges Reixagó
Formatgeria Molí de la Llavina
Mas Monells. Galta de porc a baixa temperatura farcida amb formatge Blau d’Osona del Molí de la Llavina, salsa de ratafia i nous
Insòlit. Gyozas d’ànec i poma, praliné de nous i salsa de formatge Garrotxa de Mas Rovira.
Restaurant Via. Vel de fruits vermells amb formatge Jove de Cabra de Riudavets i essència balsàmica
El Bart. Galta de vedella estofada amb formatge Jove de Cabra de Riudavets i rúcula
La Competència. Milfulls de tàrtar de salmó amb crema àcida de Borredà de La Bauma i raifort.
Formatgeria d’Espinelves
Devici. Bikini de Mas Corcó Pagesos Forners amb lletons de vedell mamet i el Miner d’Espinelves de Formatge d’Espinelves
Bareku. Bikini de carnitas i alvocat amb formatge El Traginer de Mas el Garet
Can Fortuny. Núvol de mató de Vaca de Granja Comas i ametlla amb mel
.
.
.
c/ Vell, 3
08515 – Santa Creu de Jutglar (Olost)
93 888 00 50
turisme@ consorci.llucanes.cat
Horari d’atenció al públic:
de dilluns a divendres de 8.30h a 15:00h