El Centre d'Interpretació de la Bruixeria de Sant Feliu Sasserra fa referència al món de les bruixes, remeieres i dones sàvies, i està dividit en 3 àmbits.
Betara ensenya com és una ramaderia ecològica a Catalunya, d'una manera didàctica i divertida. Formen part de la Ruta de la Llet.
Elaborant pa amb blats antics com espelta florence aurora, forment i xeixa. Ofereixen varietat de pa tradicional, brioxeria i coques. Formen part de la Ruta del Pa.
Produeixen llet de vaca, carn de xai, de vedell i de porc. Així mateix, elaboren diferents tipus d’embotits. També cultiven blat forment, i formen part de la Ruta de la Llet.
Han recuperat diferents varietats locals de cultiu: blat forment, cigró d'Oristà, tomàquet verd. Formen part de la Ruta del Pa.
Empresa fabricant de cerveses artesanes que crea amb passió un univers de sabors
Explotació ramadera de cabres i petita formatgeria artesanal . Formen part de la Ruta de la Llet.
Empresa de difusió turística basada en la història, la cultura i el patrimoni local.
El Monestir de Lluçà, antiga canònica agustiniana, constitueix un petit gran conjunt patrimonial medieval de primer ordre dins el romànic català.
Puig Ciutat és un jaciment d’època romana,destruït de manera violenta per les tropes de Juli Cèsar l’any 49 aC.
Ofereix una visió de conjunt de la figura del bandoler lluçanès, nascut a Oristà el 1582 i mort a Nàpols en data indeterminada.
Naturalesa, agricultura ecològica i ambient familiar és el que defineix Masia Escrigas.
Granja agroecològica d'agricultura regenerativa, dissenyada amb criteris de permacultura.
Empresa de lloguer de bicicletes i rutes guiades.
La "burricleta" és una empresa de lloguer de bicicletes elèctriques per poder realitzar rutes tranquil·les i relaxades al Lluçanès.
El molí de Puig-oriol conserva l’antiga maquinària (moles, tremuges, farinals, cabres. Forma part de la Ruta del Pa.
c/ Vell, 3
08515 – Santa Creu de Jutglar (Olost)
93 888 00 50
turisme@ consorci.llucanes.cat
Horari d’atenció al públic:
de dilluns a divendres de 8.30h a 15:00h