Dl-Dv 08.30 - 15.00 93 888 00 50

Lluçanès amb família

El Lluçanès és un territori ideal per a venir a gaudir-lo amb els més petits. 

Dissabte

Ruta de la Llet

La Ruta de la Llet és una ruta turística agroalimentària per conèixer formatgeries i granges de llet de proximitat. A la Ruta de la llet es pot visitar granges d’ovelles, vaques i cabres i tastar formatges, llet i productes làctics. Tot explicat a través dels seus productors!

Més informació

Dinar

Dinar

 
 

Circuit Permanent d'Orientació

Prats de Lluçanès

El Circuit Permanent d’Orientació de Prats de Lluçanès es troba situat a la zona de Santa Eulàlia de Pardines, a 2,5 km de Prats. Per a fer-lo és necessari el mapa que conté totes les estaques fixes i la proposta dels tres tipus de circuits.

Més informació

Berenar a la Font Nova

Perafita

La Font Nova és un espai ombrívol i tranquil i compta amb uns bancs allargats de pedra i queda envoltada per un petit prat delimitat per roures i freixes. La font Nova era una de les fonts més utilitzades pels veïns de Perafita.

Més informació

Llit doble

Allotjament

 
 

 
 

Diumenge

De l'hort a casa

Santa Maria de Merlès

Una activitat per poder-te collir les verdures ecològiques directament de l’hort de masia Escrigas. Podràs complementar el cistell amb ous de la mateixa finca, de gallines que viuen felices en llibertat i altres productes de productors locals, i conèixer les activitats de pagès

Més informació

Dinar

Dinar

 
 

Descobriu l'empremta dels romans al Lluçanès

Oristà

Puig Ciutat és un jaciment d’època romana, destruït de manera violenta per les tropes de Juli Cèsar l’any 49 aC. Descobriu com menjaven, com lluitaven els seus habitants, la muralla, els edificis, la vida  i els setge que van patir.

Més informació