Dl-Dv 08.30 - 15.00 93 888 00 50

Lluçanès amb família

.

El Lluçanès és un territori ideal per a venir a gaudir-lo amb família. Descobreix diferents activitats per petits i grans. 

Itineraris familiars

Petits recorreguts al voltant dels pobles del Lluçanès, ideals per a famílies, que permeten descobrir elements patrimonials i naturals, indrets històrics, joies arquitectòniques o el tranquil paisatge rural del Lluçanès a un ritme pausat i sense presses (diferents edats segons itinerari)

Més informació

De l'hort a casa

Santa Maria de Merlès

Una activitat per poder-te collir les verdures ecològiques directament de l’hort de masia Escrigas. Podràs complementar el cistell amb ous de la mateixa finca, de gallines que viuen felices en llibertat i altres productes de productors locals, i conèixer les activitats de pagès. Temporada d’estiu (+2 anys)

Més informació

Visita a una plantació de tòfona

Santa Eulàlia de Puig Oriol

Visita familiar a la plantació tofonera de Noir et Blanc plantejada especialment per a infants i famílies. Amb la opció d’ un esmorzar o berenar de productes locals a la mateixa explotació: conèixer les tòfones i com es busquen (+ 3 anys)

Més informació

Ruta de la Llet

La Ruta de la Llet és una ruta turística agroalimentària per conèixer formatgeries i granges de llet de proximitat. A la Ruta de la llet es pot visitar granges d’ovelles, vaques i cabres i tastar formatges, llet i productes làctics. Tot explicat a través dels seus productors! (+4 anys)

Més informació

Visita a una masia (Ruta del Pa)

Oristà

Feu una visita al Mas Terricabras i descobriu com es viu a pagès: una antiga masia, el bestiar (vaques), els tractors i maquinària, i com treballen els camps de blat forment, cigrons, i l’horta (+4 anys)

Més informació

Circuit Permanent d'Orientació

Prats de Lluçanès

Voleu posar a prova les vostres habilitats d’orientació d’una forma lúdica i familiar? Per a fer-lo és necessari el mapa que conté totes les estaques fixes i la proposta dels tres tipus de circuits, segons nivell i dificultat. Una activitat esportiva per a tota la família. (+5 anys)

Més informació

Joc de pistes a Puig Ciutat

Oristà

Puig Ciutat és un jaciment d’època romana. Podreu realitzar una activitat amb família: Un joc de pistes de Puig Ciutat on haureu de superar 6 proves per descobrir quin secret amaga el jaciment! (+9anys)

Més informació

Triescape Sant Bartomeu del Grau

Sant Bartomeu del Grau

Jocs cooperatius, divertits i innovadors dirigits a tots els públics que us permetran conèixer la cultura, la història i l’entorn de Sant Bartomeu del Grau: caldrà superar pistes en format gimcana, orientar-se per resoldre un geocaching o resoldre enigmes per sortir d’un escape room en menys d’una hora.(+9anys)

Més informació

Codex XVII - Joc familiar

Sant Feliu Sasserra

La Carme i la Maria, dues remeieres de Sant Feliu Sasserra del segle XVII, van haver de fugir corrents a preservar el seu saber acumulat durant generacions, perquè el poble les perseguia. Troba el llibre amb els seus remeis (+11anys)

Més informació

Escape Perot

Olost

Un Escape Room dedicat al bandoler Perot Rocaguinarda. Un joc, pistes, enigmes i un objectiu: descobrir l’objecte més apreciat del bandoler més famós del Lluçanès(+12anys)

Més informació