Dl-Dv 08.30 - 15.00 93 888 00 50

Plat Làctium 2024

 

.

Vinculat a la Fira Làctium de Vic, del 5 al 21 d’abril, diversos restaurants del Lluçanès i Osona, i el col·lectiu Osona Cuina ofereixen una proposta gastronòmica #platlactium on 12 restaurants introdueixen els formatges en plats dolços i salats. Algunes de les propostes ja formen part de la carta habitual dels restaurants mentre que d’altres s’han creat expressament per a l’ocasió.

.

Els productors participants a la campanya #platlactium i els restaurants que cuinen els seus formatges són els següents:

Postres artesanes Santa Eulàlia

Cal Trumfo. Recuit de drap de Postres Artesanes Santa Eulàlia amb verdures i anxoves.

Formatges Lluçà

Cafè del Mig. Coca torrada, sobrassada, mel i formatge de cabra Prior de Formatges de Lluçà. Cannoli farcit amb mousse de ricotta de formatge de cabra de Formatges de Lluçà

Formatges Betara

Fonda Sala. Macarrons farcits de faisà amb crema de formatge d’ovella madurat de Betara

Les cabres d’en Peyu

Restaurant Via. El nostre sorbet de fruits vermells amb sopeta de Yogurmak de les Cabres d’en Peyu

Formatges Riudavets

Insòlit. Bunyols de sobrassada i formatge C’mon Bri de Riudavets amb emulsió de mel i curri.

Granja Armengol

La Competència. Matrimoni amb caviar d’albergínia, recuit de drap de Granja Armengol, piparres i sumac.

Formatges Bauma

Bareku. Sopes de carnitas al pasilla amb formatge Carrat de Bauma.

Can Fortuny. Taula de formatges artesans, entre els quals Carrat de Bauma i Blau d’Osona del Molí de la Llavina.

Formatgeria Molí de la Llavina

Mas Monells. Caneló cruixent d’ànec amb crema de formatge Esgratinyat del Molí de la Llavina

Can Fortuny. Taula de formatges artesans, entre els quals Carrat de Bauma i Blau d’Osona del Molí de la Llavina.

Formatgeria Mas el Garet

El Bart. Magret d’ànec + El Torrat de Mas el Garet + patata.

Serradet de Barneres

Thymus. Porros, brandada de bacallà i formatge de Serradet de Barneres

Devici. Fonoll en quatre coccions, maduixes fumades i vinagreta de iogurt del Serradet de Barneres.

.


.

 

.