Elaborem de forma tradicional al Lluçanès la nostra cervesa amb la majoria ingredients de cultura ecològica i conservem mètodes i característiques diferencials, per imprimir el nostre segell personalitzat.
Fem la cocció amb biomassa, amb la que la cervesa rep un tractament personalitzat. No afegim accelerants del macerat ni productes químics per a escurçar la fermentació. Tampoc colorants, estabilitzants o conservants. No pasteuritzem ni realitzem carbonatació artificial a les nostres receptes.
Per això és un producte viu i ple en matisos que evoluciona en el temps. Elaborem només amb ingredients de màxima qualitat per a aconseguir els aromes i sabors d’un producte únic. Treballem plegats amb productors locals tant de blat Forment, recuperat d´una antiga llavor, com de Llúpol del territori.
Organitzem visites a la fàbrica, amb un tast de cerveses.
La visita consta d’un recorregut per les nostres instal·lacions, i us explicarem de forma didàctica tot el relatiu als ingredients i processos de producció de la cervesa, història dels orígens de la cervesa, etc… tot acompanyant-lo d’un tast. Les visites s’organitzen sota demanda en grups i us podeu inscriure al nostre formulari al portal www.kibus.cat/visitans o trucant al t. 639313710
Forma part de la Ruta del Pa i del blat forment. Visita a l’obrador de cerveses artesanes on es podrà conèixer el procés d’elaboració natural i tradicional de la cervesa per aconseguir un producte de qualitat amb aromes i sabors únics. Podreu fer un tast de les cerveses elaborades amb blat forment i llúpol del territori.
Descarregueu PDFForma part de l’Associació Lluçanès a Taula
VISITAR LA WEBc/ Vell, 3
08515 – Santa Creu de Jutglar (Olost)
93 888 00 50
turisme@ consorci.llucanes.cat
Horari d’atenció al públic:
de dilluns a divendres de 8.30h a 15:00h