Al peu de l’antic camí ramader, al cor de Santa Eulàlia de Puig-oriol (Lluçà), Cal Penyora manté viva la tradició d’un hostal de muntanya amb més de tres-cents anys d’història. Ofereix una cuina catalana senzilla i saborosa, amb plats de tota la vida com aus de corral, vedella guisada, senglar amb patates o els seus coneguts cigrons amb cansalada. L’ambient és familiar i càlid, amb una llar de foc i una terrassa que conviden a allargar la sobretaula. Pensat per a tothom, té menús diaris, opcions per a nens i per a grups, i també plats per emportar. Un lloc ideal per gaudir d’un bon àpat en un entorn tranquil i de poble, amb parcs propers perquè els més petits també s’ho passin bé.
Tipus de cuina:
Tradicional
Brasa
Descans setmanal:
Diumenge i dilluns
Àpats oferts:
Esmorzar
Esmorzar de forquilla
Dinar
Oferta gastronòmica:
Menú entre setmana i Menú cap de setmana
Especialitat de la casa: Cigrons amb cansalada
Productes locals del Lluçanès a la cuina:
c/ Vell, 3
08515 – Santa Creu de Jutglar (Olost)
93 888 00 50
turisme@ consorci.llucanes.cat
Horari d’atenció al públic:
de dilluns a divendres de 8.30h a 15:00h