Dl-Dv 08.30 - 15.00 93 888 00 50

Lluçanès, un territori tranquil i serè!

  • "Altiplans ondulats, muntanyes colorides. Formes i colors que canvien al ritme de les estacions. Primaveres florides i fresques. Estius de sol i alegria. Tardors rogenques. Hiverns de llars de foc."
    Mil paisatges del Lluçanès
  • "Ibers i romans, bruixes i bandolers, pastors i ramats que passen, guerres de francesos i carlins ... l'ahir que ha forjat el Lluçanès d'avui. Empremtes que es reconeixen al territori i en les tradicions"
    Història i vida
  • "Territori esquitxat de petits pobles i vida tranquil·la. Productes locals i cuina tradicional. Fires, festes i mercats amb carrers alegres i el comerç de sempre. Rellotges pausats i vida sense presses."
    Pobles i vida rural
 

Plat Làctium 2024

Del 5 al 21 d’abril diferents restaurants del Lluçanès i Osona comptaran amb un plat elaborat amb formatges del territori.

Els voleu tastar els #platlactium?

Més informació

Païssa

Un cicle d’activitats agroculturals que combina visites guiades a espais agroalimentaris i espectacles d’arts escèniques.

Fins el 19 de maig

Més informació

 


Els allotjaments del Lluçanès

Us espera una bona xarxa d’allotjaments rurals en masoveries, pallisses restaurades, cases pairals que ofereixen eres espaioses per esbargir-se, o apartaments i cases d’ús turístic, petits hotels, hostals i fondes i pensions situats en un entorn tranquil i serè.

Més informació
 
 

Bars i Restaurants

Els nostres restaurants ofereixen una bona cuina i diferents estils darrera els fogons: des de la cuina tradicional i casolana, a la cuina d’autor/a revestida de creativitat i imaginació, on podreu degustar els productes de proximitat i quilòmetre zero d’una gran qualitat.

Més informació
 
 

Comerços de proximitat

El Lluçanès compta amb un gran assortit de productes agroalimentaris del territori produïts i elaborats per les persones de la nostra comarca i que es poden trobar a diferents comerços de proximitat: forns de pa, cansaladeries, carnisseries, fruiteries, cellers, petits supermercats de poble i botigues de queviures.

Més informació