.
Els productors participants a la campanya #platlactium i els restaurants que cuinen els seus formatges són els següents:
Postres artesanes Santa Eulàlia
Cal Trumfo. Recuit de drap de Postres Artesanes Santa Eulàlia amb verdures i anxoves.
Cafè del Mig. Coca torrada, sobrassada, mel i formatge de cabra Prior de Formatges de Lluçà. Cannoli farcit amb mousse de ricotta de formatge de cabra de Formatges de Lluçà
Fonda Sala. Macarrons farcits de faisà amb crema de formatge d’ovella madurat de Betara
Restaurant Via. El nostre sorbet de fruits vermells amb sopeta de Yogurmak de les Cabres d’en Peyu
Insòlit. Bunyols de sobrassada i formatge C’mon Bri de Riudavets amb emulsió de mel i curri.
La Competència. Matrimoni amb caviar d’albergínia, recuit de drap de Granja Armengol, piparres i sumac.
Bareku. Sopes de carnitas al pasilla amb formatge Carrat de Bauma.
Can Fortuny. Taula de formatges artesans, entre els quals Carrat de Bauma i Blau d’Osona del Molí de la Llavina.
Formatgeria Molí de la Llavina
Mas Monells. Caneló cruixent d’ànec amb crema de formatge Esgratinyat del Molí de la Llavina
Can Fortuny. Taula de formatges artesans, entre els quals Carrat de Bauma i Blau d’Osona del Molí de la Llavina.
El Bart. Magret d’ànec + El Torrat de Mas el Garet + patata.
Thymus. Porros, brandada de bacallà i formatge de Serradet de Barneres
Devici. Fonoll en quatre coccions, maduixes fumades i vinagreta de iogurt del Serradet de Barneres.
.
.
.
c/ Vell, 3
08515 – Santa Creu de Jutglar (Olost)
93 888 00 50
turisme@ consorci.llucanes.cat
Horari d’atenció al públic:
de dilluns a divendres de 8.30h a 15:00h