“Diuen que avui en dia ja no es fa el pa com abans, que els forns ja no són de llenya, que fabriquen pa enlloc de fer-lo, que no hi ha la paciència dels temps passats…”
Al Forn Cal Pujals encara fan les coses com es feien antigament, sense pressa en un món que no para de canviar, sent sostenible amb l’entorn i les persones, intentant fent un pa com el d’abans, en un forn de llenya com el d’abans.
Recuperant els blats antics com espelta florence aurora, forment i xeixa. Ofereixen varietat de pa tradicional, brioxeria i coques.
El forn Cal Pujals forma part de La Ruta del Pa i del blat forment del Lluçanès: La vista consisteix a conèixer el forn de llenya tipus moruno, un obrador que s’ha mantingut en el temps i un dels destins de la farina de blat forment. Descobrireu l’essència de l’ofici de forner, l’obrador, les fases per elaborar els diferents tipus de pa i coques, envoltats d’una olor irresistible. Inclou tastet de pa de blat forment i coca.
És un dels forns del Lluçanès on es pot comprar pa de blat forment una varietat antiga de blat recuperat al Lluçanès i un producte singular de la nostra comarca.
Descarregueu PDFForma part de l’Associació Lluçanès a Taula
c/ Vell, 3
08515 – Santa Creu de Jutglar (Olost)
93 888 00 50
turisme@ consorci.llucanes.cat
Horari d’atenció al públic:
de dilluns a divendres de 8.30h a 15:00h