Prats de Lluçanès té una menja tradicional en la qual es barreja el dolç i el salat, la coca dolça i la llonganissa. Us proposem un recorregut per vuit establiments de la població, marcats en un mapa en els quals podeu degustar i adquirir diferents especialitats de coca i llonganissa que s’hi elaboren.
Un plaer pel paladar!
Ca la Loreto
A la carnisseria Loreto ens avalen més de 30 anys d’experiència, amb productes de proximitat i de primera qualitat, tot elaborat dins la mateixa botiga.
938560082/ 656275054
carnisserialoreto@gmail.com
Fleca Fusté
Forn de pa centenari de tradició familiar. Actualment és la cinquena generació de forners. És l’únic forn del poble que cou els seus productes amb forn de llenya. Especialitat en pa, diverses coques i pastisseria artesana d’elaboració pròpia.
93 856 02 84
Pastisseria Girvent
Des del 1977 la pastisseria Girvent ofereix al poble de Prats postres artesanes elaborades amb productes de primera qualitat. El nostre objectiu és endolcir els àpats i vetllar per mantenir la tradició gastronòmica.
93 856 03 99
girvixic69@hotmail.com
Forn Vilamú
Fundat l’any 1894 per Pau Vilamú i Badia. Continuem la tradició artesana després de quatre generacions. El principal producte és el pa. També elaborem peces de brioxeria i una gran varietat de coques.
93 856 03 67
mariela_dure@yaho.es
Cal Janet
Des de 1967 elaborant embotits curats i cuits, i plats preparats, per garantir la seva qualitat amb el nostre millor treball, innovant amb receptes i presentacions per donar-vos el millor servei.
93 856 00 31 / 644719172
caljanet@caljanet.cat
www.caljanet.cat
Carnisseria Ca la Rosa
Establiment obert des de 1966 on podem trobar carn de xai de criança pròpia, vedella del Lluçanès, porc.. A més som elaboradors d’embotits artesans i elaborats càrncs com hamburgueses, enfilalls, escalopes,…
93 856 01 33
Forn J. Bruch
Conegut també com a cal Finus o ca la Dària, és obert des del 1982. Es caracteritza per fer una gran varietat de pans i coques totalment artesanals, on el pa encara es fa amb el mètode antic: una fermentació lenta, cocció amb forn de sola i finalitzant la venda amb un tracte proper i familiar.
93 856 04 27
El Taulell del Soler
A pagès el cercle comença al camp i acaba al plat. Al Soler de n’Hug conreem els camps per alimentar el nostre bestiar: oví, porcí i boví. D’aquesta manera, al Taulell, us oferim la embotits i carn de la propia explotació familiar: proximitat, qualitat i productes km.0 al teu abast.
938508042 / 620864628
eltaulell@elsoler.cat
www.elsoler.cat
c/ Vell, 3
08515 – Santa Creu de Jutglar (Olost)
93 888 00 50
turisme@ consorci.llucanes.cat
Horari d’atenció al públic:
de dilluns a divendres de 8.30h a 15:00h